El restaurant de l'hotel

L'ENTORN

A Mas Falgarona, gaudireu dels colors del cel de l'Empordà, amb núvols allargassats quan bufa la forta tramuntana, o rogencs al capvespre, que conviden a la tranquil·litat i al relax. La llum empordanesa ens permet gaudir d'un entorn viu i un paisatge en el seu estat més pur.

Productes de proximitat

El restaurant

Mas Falgarona ofereix les condicions ideals per descansar i relaxar-se en un entorn excepcional i a la vegada proper a les millors propostes culturals i d'oci de ciutats com Figueres, Roses i Girona.

L'equip de Mas Falgarona té al seu abast infinitat de propostes i idees perquè gaudiu de la vostra estada.

Productes de proximitat

No us podeu perdre les cales del Cap de Creus, Cadaqués i la casa de Salvador Dali a Port-Lligat, monuments com Sant Pere de Rodes o l'antiga ciutat grega d'Empúries, sense oblidar els festival de música del Festival de Peralada, la Schubertíada a Vilabertran, o l'Acústica de Figueres.

Deixeu-vos sorprendre també pel surrealisme de la ruta Daliniana. Al Teatre-Museu Dalí de Figueres, podreu recórrer la trajectòria de l'artista empordanès i veure de prop algunes de les seves obres més reconegudes internacionalment. Les pròximes parades de la ruta s'endinsen en el Salvador més íntim i proper, la casa del pintor a Portlligat (Cadaqués) i el Castell Gala Dalí de Púbol.

Pels que busquen activitat esportiva, a tocar de Mas Falgarona hi trobareu els camps de Torremirona (a 3 km) Golf de Peralada (a 15 km) i el reconegut internacionalment PGA de Caldes (45 km).

Pels ciclistes, l'hotel disposa de bicicletes a lliure disposició dels clients, i un gran nombre de rutes BTT i també circuits pels voltants, ressiguint les carreteres interiors de la comarca.

  

Subscriu-te a la nostra Newsletter i t'enviarem informació sobre novetats i promocions.

TOP